Gemensamhetslokal

Brf Äppelgården och grannföreningen Chateau Mattis som utgör samfällighetsföreningen Mattisborgen har en gemensamhetslokal tillsammans. Den är placerad på våning 13 i D-huset, Dartanjangs gata 68. Lokalen är öppen för alla medlemmar att boka.

Lokalen
Bokning
Regler
Kontakt

Lokalen

I lokalen kan max 20 personer vistas. Det finns ett kök och ett stort rum med panoramafönster åt tre sidor. Det finns också en toalett. Dörrar och toalett är anpassade för rullstol.

Köket har en spis, ugn, micro, diskmaskin, en kyl och en frys. Det finns också en basuppsättning med tallrikar, glas, bestick, skålar, brickor och kastruller. I lokalen finns också bord och stolar, samt städutrustning.

Du har tillgång till lokalen mellan 11.00 till 09.00 dagen efter.

Du får åtkomst till lokalen och porten Dartanjangs gata 68 med din nyckel-tagg under tiden du bokat lokalen.

Bokning

Alla medlemmar i brf Chateau Mattis och brf Äppelgården kan boka samlingslokalen. Du kan boka vid dörren till samlingslokalen, via portkodsskärmen. Då använder du din nyckeltagg som identifikation. För att komma in i Chateau Mattis hus behöver du en portkod som du kan få av styrelsen.

Under uthyrningstillfället får du åtkomst till lokalen med din nyckeltagg.

Det kostar 500 kronor att hyra lokalen och det ska betalas in via faktura till Fastum (som även sköter hyresavier åt oss).

Bokningstiderna sträcker sig tre månader framåt i tiden och uppdateras automatiskt. Åtråvärda helger som jul, nyår lottas ut bland intresserade.

Regler

Den som hyr lokalen ska vara medlem och myndig. Den som hyr är ansvarig för vad som sker i lokalen och ska närvara under hela tiden aktiviteter pågår i lokalen under hyrningstillfället. Så, till exempel, om din 15-åriga son eller dotter har fest i lokalen ska du som förälder vara närvarande i lokalen hela tiden festen pågår.

Lokalen ska efter varje hyrningstillfälle städas, alla kökssaker diskas och ställas in i skåp, och alla bord och stolar ska fällas i hop/staplas och ställas in i förrådsrummet där de förvaras. Tänk på att fönstren lätt blir kladdiga vid ett barnkalas. Om dina gäster rökt utanför porten, se till att städa bort fimpar, askkoppar, flaskor, glas mm. Missar du att göra något av detta, anlitas en städfirma som gör detta och du som hyrt blir fakturerad för dessa extra kostnader.

Tänk på att inte spela för hög musik, hänga i trapphuset och att visa dina grannar hänsyn. Efter 23.00 ska det vara så pass tyst att grannarna kan sova. Om man stör grannarna så att störningsjouren behöver komma så blir man fakturerad störningsjourens kostnad.

Kontakt

Har du frågor om lokalen , maila styrelsen@appelgarden.org